2104950720 Θερμοπυλών 6 Κορυδαλλός
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ........

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ........

  Το ταξίδι στον κόσμο του φαγητού δεν τελειώνει ποτέ...όσα πράγματα και να μάθεις ποτέ δεν είναι αρκετά και πάντα νιώθεις ότι κάτι λείπει,,δίνοντας σου το κίνητρο για περισσότερες αναζητήσεις . Όπου και αν μαγειρεύεις είναι απερίγραπτο το συναίσθημα όταν κάνεις τους ανθρώπους χαρούμενους και ενθουσιασμένους με το φαγητό . Δημιουργήσαμε λοιπόν έναν χώρο γεμάτο από τις εμπειρίες που μας χάρισαν οι διαδρομές μας από το ταξίδι μας στον κόσμο του φαγητού και σας καλωσορίζουμε με φιλική διάθεση για να τις μοιραστούμε μαζί ....
  Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ .... Η Ελλάδα και γενικότερα οι χώρες της Μεσογείου διαθέτουν ποικιλία προϊόντων μοναδικής ποιότητας προσφέροντας πολλές επιλογές για το φαγητό με ιδιαίτερα γευστικούς αλλά και υγιεινούς τρόπους μαγειρέματος(δεν τηγανίζουμε κανένα από τα προϊόντα μας),,με αυτό το σκεπτικό στηρίζουμε και χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες βιολογικής παραγωγής σε όσο περισσότερα προϊόντα μας μπορούμε. Στηρίζουμε μικρές Ελληνικές φάρμες απ’οπου προέρχονται όλα τα κρεατικά και γαλακτοκομικά προϊόντα μας. Πιστεύουμε σε φρέσκα,,αγνά,,ελληνικά υλικά με την λιγότερη δυνατή παρέμβαση .

  ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ....

  Ποιοι είμαστε : Επαγγελματίες της εστίασης που ερευνούμε την αγορά και βρίσκουμε το καλύτερο προϊόν στο μικρότερο δυνατό κόστος ώστε οι πελάτες μας να βγαίνουν κερδισμένοι .

  Τι κάνουμε : Αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα των καιρών και πιστοί σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία όπου μας αρέσει όλα να είναι φρέσκα και χειροποίητα μέσα από μια ισορροπία του κλασικού με το μοντέρνο σε κουζίνα και ζαχαροπλαστική,,αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε <Ταπεινά> υλικά όπως ο κιμάς από γίδα και ενσωματώνοντας τις γνώσεις,,την φαντασία,,και τις σύγχρονες τεχνικές δημιουργήσαμε νόστιμα πιάτα με υπεραξία .

  Η μέθοδος μας: Επικεντρώνουμε σε Ελληνικά,, αυθεντικά,,φρέσκα,,υγιεινά προϊόντα τα μαγειρεύουμε όπως η......μαμά σας και εσείς γεύεστε απόλυτα σπιτικές και χειροποίητες γεύσεις.

  Ζητούμενο αποτέλεσμα : Η παροχή σιγουριάς και ποιότητας σε εσάς .